ZAI101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ – I, ZTD TÜRK DİLİ – I, ZYD YABANCI DİL –I DERSLERİNİ UZAKTAN EĞİTİM İLE ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Dersler Trakya Üniversitesi e-Trakya sistemi ile internet üzerinden verilecektir. (Ekampüs sisteminden farklıdır.)
e-Trakya sistemine giriş yapmak için

Ayrıca sisteme giriş yapmak için Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasında bulunan e-Trakya butonunu kullanabilirsiniz.
Resim

e-Trakya sistemine kayıt işlemleri tamamlanmıştır. (Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Tıp Fakiltesi hariç) Derslerin sisteme yüklenmesi 29 Eylül 2017 Cuma gününe kadar tamamlanacaktır.

Önemli Bilgi:
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren Zorunlu Ortak Servis Dersleri için e-Trakya sistemi üzerinden canlı dersler yapılacaktır. Canlı ders programı ve sistemin kullanımı ile ilgili olarak 29 Eylül 2017 Cuma günü bir duyuru yapılacak ve canlı dersler 2 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci NumaranızŞifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanmıştır. (T.C. Kimlik Numarası olmayan yabancı uyruklu öğrencilerin şifreleri öğrenci numaraları olarak tanımlanmıştır)

Sisteme giriş yaptıktan sonra Profil Düzenle bölümünden sistem üzerindeki Email adresinizi güncelleyiniz.

Bu derslerle ilgili duyuruları Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasından mutlaka takip ediniz.

Öğrencilerimizin Dikkatine

1-    e-Trakya sistemine Öğrenci Numaranız ve T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yapamıyorsanız,

2-    Sisteme giriş yaptıktan sonra açılan derslerinizde eksiklik ya da fazlalık varsa,

3-    20 Eylül 2017 tarihinden sonra Uzaktan Eğitim Dersleri ile ilgili kayıt olma ve ya kayıt sildirme durumunuz olduysa,

Bu durumları düzeltmek için aşağıdaki yolu izleyiniz.

1-    Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (http://obs.trakya.edu.tr) giriş yaparak, Bilgilerim altında yer alan Transkript inizi sorgulayın.

2-    Eğer Transkript inizde almış olduğunuz dersler görünmüyor ise, okulunuzun Öğrenci İşleri servisine giderek durumu kontrol ettirin.

3-    Dersinizin Transkriptinizde yer aldığına emin olduktan sonra,  transkript sayfanızın üst tarafında bulunan İndir butonuna tıklayarak alacağınız transkript pdf halini Uzaktan Eğitim Merkezi ne mail ile (tuzem@trakya.edu.tr) gönderiniz.

e-Trakya Sistemine giriş için tıklayınız..

Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi:
Tel: 0284 236 23 41     -   E-Mail: tuzem@trakya.edu.tr

Bu içerik 28.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1482 kez okundu.