Bilişim Şenliği

Trakya Üniversitesi'nde geleneksel hale gelen Bilişim Şenliği bu sene 2. defa gerçekleşti. Bilişim Şenliği ’13 etkinliğine katılım oldukça yoğundu. Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ve Trakya Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinliğe diğer bölümlerden katılımlar da oldu. Keşan Yusuf Çapraz Yüksekokulundan gelen öğrenciler de etkinlikteki yerini aldı. Bilişim Şenliği ’13, Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Temsilcisi M. Sezer URAL ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr Tolga SAKALLI’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Limango IT Müdürü Murat Kader E-ticaret sektöründen bahsetti. Etkinliğe Bilgisayar Mühendisliği Bölüm hocalarından Yrd.Doç.Dr Deniz TAŞKIN,Yrd.Doç.Dr Altan MESUT,Yrd.Doç.Dr Andaç MESUT,Yrd.Doç.Dr Cem TAŞKIN,Yrd.Doç.Dr Erdem UÇAR,Yrd.Doç.Dr Aydın CARUS ve öğretim görevlileri de katılım gösterdi.

Etkinliğin ilk gününde İnternet Medyacılığının Geleceği,İş Hayatında İngilizcenin Önemi,Üretimde ERP Çözümleri konuları anlatıldı. Etkinliğin ikinci gününde KOSGEB destekleri, SAP ile kariyer hedefinizi büyütün, Geleceğin Yazılımcısı gibi konularda. Tarık KRANDA,Burak Selim ŞENYURT, Mehmet Gökhan KARATOY,Ogün MISIR,Sefa KARAHAN,Özlem TANRIÖVER,Çağrı OMARKÖY,Türkay ÜRKMEZ,Engin SAĞ, Mustafa YORGANCIOĞLU, Hakan AKALIN konuşmalarını yaptı. Etkinliğin Sponsorları arasında ise Bilge Adam,Amerikan Kültür Edirne,Guru Yazılım, Akdatasoft, Trakya Teknopark, TAMindir, DenizBank yer aldı. Etkinlik süresince 2 gün boyunca iş ve staj programı için başvurular fuaye alanında alındı.

Bu içerik 08.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2064 kez okundu.