MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA

Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde 29 Mayıs 2018 tarihinde 2 (iki) oturum halinde gerçekleştirilecek olup, programa ilişkin detaylar aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimiz ile personelimize önemle duyurulur.

I. Oturum
Saat 11:00 / 13:00

Törene Katılacak Bölümler: MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
                                              ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

II. Oturum :
Saat:13:30 / 15:30

Törene Katılacak Bölümler: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
                                             GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

NOT: Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz mezuniyet töreninde herhangi bir sorun yaşanmaması ve öğrenci velilerinin mağduriyet yaşamaması için bölümlerimizin program başlangıç saatlerine riayet etmesi önemle rica olunur.

NOT: Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin program başlangıç saatinden en az yarım saat önce tören alanında bulunmaları önemle rica olunur.

Bu içerik 17.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1495 kez okundu.