Öğretim Görevlimizin Başarısı.

Biyomedikal ve tıbbi sorunlara, inovatif çözümler geliştirmeyi amaçlayan İnovasyon Yönetimi Sertifika Programı, Siemens Sağlık Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile 7-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi.19 farklı üniversiteden, 164 katılımcı programa başvurdu. Yapılan değerlendirmenin ardından 40 finalistin katılımıyla düzenlenen sertifika programı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Doç Dr. Burak Acar'ın koordinasyonunda, Siemens Sağlık Innovation Think Tank Kurucusu ve Global Direktörü Sultan Haider tarafından yürütüldü.

Tüm projelerin titizlikle değerlendirildiği etkinlikte dereceye giren  Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Sezer Ulukaya ve ekip arkadaşları üçüncülük ödüllerini ve sertifikalarını Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ve Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis'ten aldılar.

Kendisini kutlar,başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 18.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1408 kez okundu.