2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Fakültemiz bölümlerine 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için yurtiçinden Kurumlararası Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiş olup başvurusu değerlendirilen öğrencilerin listesi aşağıdadır.

Başvurusu kabul edilen adaylar, kesin kayıt işlemlerini 3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında, Yedek kayıtların kesin kayıt işlemleri ise 6-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Servisine istenilen evraklarla birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Not 1: Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Not 2: Kesin kayıt işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerini öğrenci işleri servisinden yapacaklardır.

YATAY GEÇİŞ KAYDINDA İSTENECEK BELGELER

1-6 adet fotoğraf

2-Öğrenci bilgi formu (Çıktı alınıp imzalanıp teslim edilecek)

3-İkinci öğretim öğrencileri için öğrenim harcı (kesin kayda geldiğinde verilen öğrenci numarasına istinaden ilgili bankaya harç yatırılacaktır.)

Not: Öğrenci Bilgi Formu ve yatay geçiş hakkı kazanan adayların listeleri ektedir.

Bu içerik 31.08.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3025 kez okundu.