2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları

21 Eylül 2013 tarih ve 28772 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmelikle “Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik”e eklenen Kurumlararası Yatay Geçiş uyarınca Fakültemiz bölümlerine 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için yurtiçinden Kurumlararası Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiş olup başvurusu değerlendirilen öğrencilerin listesi ektedir.

Başvurusu kabul edilen adaylar, kesin kayıt işlemlerini 7-9 Eylül 2020 tarihleri arasında, fakültemiz Öğrenci İşleri Servisine aşağıda istenilen evraklarla birlikte şahsen başvurmak sureti ile yapmaları gerekmektedir.

Not: Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-   6 adet fotoğraf

2-   Öğrenci bilgi formu

3-   Lise diploması fotokopisi

4-   Açıköğretim veya  2. başka bir üniversite okuyan öğrencilerin kayıtlı olduğunu gösterir belge (Kaydı pasif olanlarda dahil)
5- Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge.

Bu içerik 21.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 4174 kez okundu.