7 YILLIK AZAMİ ÖĞRENİM SÜRELERİNİ (2022-2023 GÜZ DÖNEMİ SONUNDA) DOLDURAN ÖĞRENCİLER HAKKINDA

7 YILLIK AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN EK SINAV DUYURUSU

2547 Sayılı kanunun 44.maddesinin ( c ) fıkrası gereğince,  öğrencilerimizden 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi itibariyle azami öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler için alıp başarısız oldukları ve daha önce hiç almadıkları derslerden  2 ek sınav hakkı verilmiş olup, aşağıda belirtilen uygulamaya göre işlem yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri Ek Sınav :

Başlangıç: 28.02.2023

Bitiş: 06.03.2023

ÖNEMLİ NOT :  Ek Sınav  hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 06 Mart 2023 günü mesai saati bitimine kadar aşağıda belirtilen başvuru dilekçesini eksiksiz olarak doldurup çıktısını imzalayarak basvuru.muh@trakya.edu.tr e-posta adresine taratarak pdf şeklinde (Resmi çekilip pdf yapılarak atılanlar dikkate alınmayacaktır)  göndermeleri halinde başvuruları dikkate alınıp, kendilerine sınav hakkı verilecektir.Süresi içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. (Öğrencilerimizin başvuru dilekçesinde bulunan dersler kısmını da doldurmaları gerekmektedir)

Bu duyruru bilgi mahiyetinde olup öğrencilerimize önemle duyurulur…

Bu içerik 28.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 485 kez okundu.