7 YILLIK AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN EK SINAV DUYURUSU (2022-2023 BAHAR DÖNEMİ SONUNDA)

2547 Sayılı kanunun 44.maddesinin ( c ) fıkrası gereğince,  öğrencilerimizden 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler için alıp başarısız oldukları ve daha önce hiç almadıkları derslerden  2 ek sınav hakkı verilmiş olup, aşağıda belirtilen uygulamaya göre işlem yapılacaktır.

1. Ek Sınav Son Başvuru Tarihi :

21.09.2023 saat 17:30

Ek Sınav  hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 21 Eylül 2023 günü mesai saati bitimine kadar aşağıda belirtilen başvuru dilekçesini eksiksiz olarak doldurup çıktısını imzalayarak basvuru.muh@trakya.edu.tr e-posta adresine taratarak pdf şeklinde (Resmi çekilip pdf yapılarak atılanlar dikkate alınmayacaktır)  göndermeleri halinde başvuruları dikkate alınıp, kendilerine sınav hakkı verilecektir.Süresi içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. (Öğrencilerimizin başvuru dilekçesinde bulunan dersler kısmını da doldurmaları gerekmektedir)

ÖNEMLİ NOT :  Makine Mühendisliği Öğrencileri Ekte yer alan iki formu da doldurmak zorundadır. Diğer Bölüm öğrencileri Form 1'i doldurmaları yeterlidir.

Bu duyruru bilgi mahiyetinde olup öğrencilerimize önemle duyurulur…

Ek Dosyalar
Bu içerik 05.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 629 kez okundu.