DİKEY GEÇİŞ SINAVI İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Dikey Geçiş Sınavı İle Fakültemizi Kazanan Öğrenciler İçin Kayıtlar 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt yaptıracak Öğrencilerin Mühendislik Fakültesi Öğrenci işlerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler;

1) Ön lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı,
2) Lise Diploması aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı,
3) DGS sonuç belgesinin internet çıktısı,
4) Nüfus cüzdan fotokopisi,
5) 6 adet renkli vesikalık fotoğraf,
6) Transkript (onaylı),
7) Ders içerikleri (onaylı),
8) Askerlik durum belgesi,

9) İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler için öğretim ücretinin ödendiğine dair dekont. (İkinci öğretim harç ücreti 764,5 TL)

Hesap numarası:

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Trakya Üniversitesi ikinci öğretim hesap no:

TR 530003200000000034395846

ÖNLİSANSTAN MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017 Yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı , tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2017 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabilmeleri 13/09/2017 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında uygun bulunmuştur.

Bu içerik 04.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 947 kez okundu.