FAKÜLTEMİZ MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA DUYURU

Fakültemiz Mezuniyet Töreni 29 Mayıs 2016 tarihinde 2 ayrı oturum olarak düzenlenecektir.

Saat 10:00 / 12:00 arasındaki ilk oturumda BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ve ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ mezuniyet programı gerçekleştirilecektir.

Saat:12:15 / 14:00 arasındaki ikinci oturumda MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ve GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ mezuniyet töreni gerçekleştirilecektir.

NOT: Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz mezuniyet töreninde herhangi bir sorun yaşanmaması ve öğrenci velilerinin mağduriyet yaşamaması için bölümlerimizin program başlangıç saatlerine riayet etmesi önemle rica olunur.

NOT: Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin program başlangıç saatinden en az yarım saat önce tören alanında bulunmaları önemle rica olunur.

Misafirlerin Salona Alınma Saatleri

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ve ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - 09:45

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ve GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ  - 12:00

Bu içerik 13.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1640 kez okundu.