Fakültemiz Mimarlık Bölümü Öğrencilerine Sanayiden Ödül

Üniversite–Sanayi işbirliği çerçevesinde TÜ. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğrencileri, Kilim Grubu Kartaltepe Mensucat Fabrikası T.A.Ş. için, Yapı Projesi dersi kapsamında öneri Sosyal Tesis Projesi tasarlamıştır. Mimarlık Eğitimi içerisinde 5. Yarıyılda verilen Yapı Projesi dersi, öğrencilerin mesleki yaşamlarında tasarımlarını hayata geçirme konusunda ışık tutan, eğitimleri boyunca almış oldukları bilgileri değerlendirmeye yönelik önemli bir uygulama dersidir. Yrd. Doç. Dr. Esma Mıhlayanlar, Yrd. Doç. Dr. Semiha Kartal, Yrd. Doç. Dr. Filiz Umaroğulları, Yrd. Doç. Dr. Esin Benian, Öğr. Gör. Aycan Özenç, Öğr. Gör. Mustafa Kemal Bozacı, Arş. Gör. Şule Yılmaz ve Arş. Gör. Seçkin Puyan’ın yürütmekte olduğu bu ders kapsamında, öğrencileri teşvik etmek ve deneyim kazandırmak amacıyla dönem sonunda öneri proje seçimi gerçekleştirilmiştir. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi Yapı Projesi kapsamında hazırlanan öneri projeler 21 Şubat 2013 tarihinde Kartaltepe Fabrikası Edirne tesislerinde yapılan toplantı ile değerlendirilmiştir. Kartaltepe Fabrikasının katkılarıyla 8 öğrencimiz ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizden birinci olan Emrah Çivici’ye dizüstü bilgisayar, ikinci olan Fatih Keskin’e Ipad, üçüncü olan Ferhat Sarı’ya harici disk, Ena Radonoviç, Alican Açıkalın, Mustafa Ateş, Ender Kantar ve Dursun Tütüncü’ye USB hediye edilmiştir. Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan bu tür çalışmaların devamlılığını diler, çalışmada emeği geçen öğrencilerimize, hocalarımıza ve sanayi çalışanlarına teşekkür ederiz.
Bu içerik 21.02.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2200 kez okundu.