TEMATİK TEKNOPARK FİZİBİLİTE RAPORUNUN HAZIRLANMASI PROJESİ ANKETİ

Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. tarafından yürütülen "Trakya Üniversitesi Tematik Teknopark Fizibilite Raporunun Hazırlanması Projesi" kapsamında Trakya Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerine yönelik anket hazırlanmıştır. Ankete vereceğiniz cevaplar, Trakya Üniversitesi teknoloji transferi potansiyelinin tespit edilmesine, teknopark yerleşkesinin tematik alanının belirlenmesine ve fizibilite raporunun hazırlanmasına girdi oluşturacaktır. Ankete vereceğiniz cevaplar kesinlikle gizli tutulacak ve diğer cevaplarla birlikte değerlendirilecektir.

Anketin, 17 Şubat 2017 gününe kadar cevaplandırılması gerekmektedir. Proje veya anketle ilgili sorunuz olması halinde lütfen bariskocabiyik@trakyateknopark.com.tr adresine e-posta gönderiniz.

Akademisyen anketine ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci anketine ulaşmak için tılayınız.
Bu içerik 14.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 837 kez okundu.