Trakya Kalkınma Ajansı Silikon Vadisi Seyahati

Trakya Kalkınma Ajansı ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından gerçekleştirilen  “Yeni İşim Girişim – Let’s Up Programı’’ finali Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Yaklaşık 200 proje arasından finale katılma başarısı gösteren 9 proje kıyasıya yarıştı. Bilgisayar Mühendisliği Doktora öğrencimiz Ertaç Paprat liderliğinde Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencilerimiz Göker Akçe, Enes Günçe ve 3. Sınıf Öğrencilerimiz Haluk Emre Savcı, Okan Lodos tarafından geliştirilen yapay zeka projesi dereceye girerek Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazandı. İlgili proje Trakya Kalkınma Ajansı yarışmasının yanı sıra Founder Institute global hızlandırma programında dereceye girerek KOÇ Üniversitesi Hızlandırma Programı ve Microsoft tarafından da desteklenmektedir.
Bu içerik 11.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1303 kez okundu.