ÜNİVERSİTEMİZDE 16 MART 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇ HAFTA SÜRE İLE EĞİTİM ÖĞRETİME ARA VERİLMİŞTİR

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın aldığı karar gereğince Üniversitemizde 16 Mart 2020 tarihinden itibaren üç hafta süre ile eğitime ara verilmiştir. Bu süre zarfında Online veya Uzaktan Öğretim yapılmayacaktır. Benzer şekilde eğitime ara verilen süre içerisinde herhangi bir konferans, panel, sergi, toplantı, çalıştay, kongre gibi etkinlikler de düzenlenmeyecektir.
Diğer yandan, üç haftalık süre sonunda durumun YÖK tarafından yeniden değerlendirileceği tarafımıza bildirilmiştir.
Öğrencilerimizin, Sağlık Bakanlığımızın, Rektörlüğümüz ve Dekanlığımızın duyurularını dikkatle takip etmeleri ve yeni Corona Virüsü ile ilgili önerilere uymalarını önemle rica ediyoruz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 13.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1040 kez okundu.